Избрани Новини

В Сандански бе открит първият в България учебен корпус за термални и СПА процедури

Министър Вълчев поздрави колектива за успехите на земеделската гимназия

Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев“ стана първото училище в България със собствен учебен корпус по практика за професия „Изпълнител на термални и Спа процедури“. Министърът на образованието Красимир Вълчев лично поздрави директора Емил Терзийски и целия колектив на ЗПГ за успехите на гимназията не само в този проект, а за цялостния принос в развитието на професионалното образование през годините.

Поздравления поднесе и кметът на община Сандански Атанас Стоянов, за когото устойчивото развитие на Земеделската професионална гимназия в правилната посока е безспорен факт.

На официалната церемония присъстваха и евродепутатът Асим Адемов, началникът на РУО Благоевград Ивайло Златанов, ръководството на община Сандански, общински съветници, представители на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите. Отслужен бе водосвет за здраве и успех, а за тържественото настроение на гостите се погрижиха момчетата от Общинския духов оркестър- Сандански.

Ученическият СПА център предлага висококачествено професионално обучение на кадри, които да се развиват и работят в сферата на един от водещите отрасли на територията на община Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов