Избрани Новини

Учение на доброволци за търсене и спасяване ще проведат в Сандански

Югозападна България е включена в картата на сеизмичната зона

Днес ще се проведе обучение на спасители-доброволци за първи път в град Сандански.
Обучението се организира от Съюза на българските спасители за спасители и доброволци от доброволни фомирувания в област Благоевград, с модул „Търсене и спасяване“.
Югозападна България е включена в картата на сеизмичната зона. Земетресенията в България са сред най-опасните природни бедствия, тъй като 97 % от територията на страната е застрашена от сеизмични въздействия.
Обучението ще се проведе в новия си полигон за обучения при бедствия, катастрофи, долекарска помощ и извънредни ситуации „Secret zone”, бивше военно поделение 18940.
Предстоят различни обучения в сферата на спасяването, сигурността и безопасността, както за професионалисти, доброволци, така и за граждани.
Ако има желаещи доброволци да се включват като статисти (да играят ролята на пострадали), фотографи, оператори на видеокамери или дронове, трябва да се свържат на лично съобщение, чрез фейсбук с Костадин Карамитов.
Ако не сте член на организацията и искате да дойдете на учението, можете да се включите, като се запознаете с условията за членство: http://spasitelbg.com/seat



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов