В ареста остава обвиняем за управление на МПС след употреба на кокаин и алкохол - blagoevgrad.utre.bg

В ареста остава обвиняем за управление на МПС след употреба на кокаин и алкохол

21 юни 2020, 09:30 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Pixabay.com

В случая е обвиняем за 3 престъпления по НК

Мярка за неотклонение „Задържане под стража“, постанови Районен съд - Кюстендил за Симеон И. /на 33 години, осъждан/. Той е привлечен като обвиняем за управление на МПС след употреба на наркотични вещества – кокаин и на алкохол – с 1,7 на хиляда, както и за държане на кокаин.

Симеон И. е привлечен в качеството си на обвиняем за това, че на 17.06.2020 г. по ул.„Овощарска“ в Кюстендил е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества – кокаин и след употреба на алкохол – 1, 7 промила. Обвиняемият е държал в себе си кокаин с нето тегло 0,004 кг, се посочва още в искането на Районна прокуратура – Кюстендил.

Мярката се гледа от РС – Кюстендил под председателството на съдия Пламен Деянов.

Симеон И. е осъждан 5 пъти за кражби и веднъж за кражба, в условията на опасен рецидив. Изтърпявал е ефективно наказания „лишаване от свобода“.  В случая е обвиняем за 3 престъпления по НК.

Определението на Районен съд - Кюстендил, с което по отношение на Симеон И. е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“, подлежи на обжалване с частна жалба или с частен протест пред Окръжен съд – Кюстендил в 3-дневен срок.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета