Дамите от ГЕРБ - Бобов дол подкрепиха кампанията "Жълти стотинки“ - blagoevgrad.utre.bg

Дамите от ГЕРБ - Бобов дол подкрепиха кампанията "Жълти стотинки“

29 юни 2020, 21:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

За няколко месеца в клуба на партията в Бобов дол бяха събрани 170 лв.

Дамите от ГЕРБ - Бобов дол и областният клубен секретар на Жени ГЕРБ Кюстендил Росица Борисова подкрепиха кампанията „Жълти стотинки“. Организирането на дарителската акция бе по инициатива на общинския съветник Росица Борисова и офис сътрудника в клуба на ГЕРБ -  Бобов дол Магдалена Милкова.
Кампанията „Жълти стотинки“ е национална, а събраните средства през изминалите 13 години са използвани за закупуване на апаратура, болнично обзавеждане, детски играчки, книги и други пособия. Всички те са дарявани на различни болнични отделения в цялата страна. Идеята на акцията е, че всеки може да се включи и дари стотинки, които често неглижираме, но натрупани, могат да бъдат сериозна сума.
„За периода от няколко месеца в клуба на ПП ГЕРБ в Бобов дол бяха събрани 170 лв. Цялата сума е събрана от монети от 1, 2 и 5 стотинки, които са дарявани от членове, симпатизанти и граждани от Бобов дол. Малък жест, но от сърце“, така коментира събраното дарение Росица Борисова и благодари на всички, които са се включили.
Събраната сума за кампанията „Жълти стотинки“ бе връчена на Ирина Митева от област Ловеч, която е една от учредителките и координатори на инициативата на национално ниво.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета