Избрани Новини

Завършва фотоконкурсът, посветен на село Баня

Мероприятията, посветени на "Празника на моето село", ще бъдат на 3 и 4 юли

Всяка първа събота на месец юли разложкото село Баня – новата целогодишна дестинация зa СПА и балнео туризъм на България, чества своя празник.

Тази година, заради извънредната епидемична обстановка, празникът ще се проведе без концерт, но определено няма да липсва празнично настроение.

Мероприятията, посветени на "Празника на моето село", ще бъдат на 3 и 4 юли (петък и събота).

Кметството на село Баня и Народно читалище "Просвета-1908" подготвят рисунка на асфалт, както и безплатни туристически обиколки на Двете стари бани - Старата Българска баня и Турската баня, използвани за балнеолечение още от древността.

"Баня през моя обектив" е темата на фотоконкурса на кметство Баня послучай празника на селото, с която организаторите целят да провокират участниците да уловят и запечатат във фокуса на своя обектив красотата и богатствата на курортното селце.

Фотосите ще бъдат качени в албум във фейсбук профила на Туристически информационен център Баня, където ще се проведе онлайн гласуване.
Авторите на трите снимки, събрали най-много гласове чрез харесване в социалната мрежа до 17:00 часа на 2 юли, ще получат награди от кметството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов