В Разлог стартират летни занимания за деца - blagoevgrad.utre.bg

В Разлог стартират летни занимания за деца

08 юли 2020, 09:07 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ИМ Разлог

    Заниманията започват днес

Инициативата е под мотото "Да творим в музея“

Историческият музей в Разлог отново гостоприемно посреща деца и младежи в една инициатива, която през годините се превърна в чудесен начин за забавления и интересни занимания, в които участват деца и младежи на различна възраст.
От 8 юли Община Разлог и Исторически музей – Разлог за поредна година стартират интересни и забавни летни занимания за деца. Инициативата е под мотото "Да творим в музея“ и е подходяща за деца от 7 до 12 годишна възраст. От 8 юли до 31 август по определен график и на групи в двора на музея ще се провежда дейностите в които могат да се включат децата при строго съблюдаване на противоепидемичните мерки в страната. За участие е необходимо предварително записване на телефон – 0878/ 920530.
Първоначално заниманията ще се провеждат всеки делничен ден от 8 до 22 юли в часовете от 9.30 до 12.00 часа. След това мероприятията продължават, като деца и младежи ще могат да се включат в различните интересни занятия два пъти седмично до 31 август.
По време на летните занимания ще бъде реализиран проект:
,,Да творим в музея“, финансиран от Министерството на културата и съфинансиран от Община Разлог. Ще бъдат закупени дървени стативи за рисуване на малките творци, които с помощта на учители и общественици ще разгърнат талантите си в музея и ще прекарат едно вълнуващо лято.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета