Две млади жени и младеж заловиха с дрога в Кюстендилско - blagoevgrad.utre.bg

Две млади жени и младеж заловиха с дрога в Кюстендилско

13 юли 2020, 12:17 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МВР

По случаите са започнати досъдебни производства

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 25-годишна жена за притежание на наркотични вещества. Тя е пътувала с автомобила си БМВ и е спряна за проверка на ул.„Николичевски път“. Открити и иззети са 2 опаковки канабис, а при последвалите процесуално-следствени действия в дома й са открити и иззети хапчета метамфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

17-годишна девойка е задържана в края на миналата седмица от служители на РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество. Служителите извършили проверката в района на училище в града. Иззетата опаковка е съдържала метамфетамин, видът е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Служители на РУ Бобов дол са открили и иззели в дома на 17-годишен младеж корен с размери 120 см канабис. Процесуално-следствените действия са извършени в края на миналата седмица. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета