Избрани Новини

Да си купиш жилище никога не е било по-лесно

"Супер жилищен кредит" и още иновации от Пощенска банка за всички кандидат-новодомци

Ако направим свой личен социален експеримент, за да разберем за какво мечтаят хората около нас, може би най-често ще чуваме отговорите „дом“ и „пътуване“. Това са най-популярните точки в списъка с желанията на българите, което е съвсем обяснимо – от една страна пътуванията ни презареждат, за да продължим напред, а домът е символ на нашата сигурност и спокойствие.  Живеем във време, в което мечтата за собствено жилище е все по-достъпна и е въпрос на добро планиране и доверен финансов партньор. Да, на пазара в момента има много оферти, но специалните предложения бързо се открояват и привличат вниманието.

ВСИЧКО, КОЕТО НИ ТРЯБВА, Е ПОВЕЧЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

В отговор на потребността за повече сигурност и възможност за планиране на бъдещето, за българския пазар е разработен нов кредитен продукт, който предлага финансова предвидимост за цели 30 години – „Супер жилищен кредит“ от Пощенска банка. Кредити с фиксирана лихва за целия срок са достъпни в Западна Европа и САЩ и са предпочитани от  потребителите заради своите предимства. Досега у нас нямаше аналогичен продукт, който да предложи гарантирана лихва за цели 30 години. Предимството на този жилищен кредит е, че клиентите могат да ползват фиксирана лихва за целия период на договора. Уникален е със сигурността, която дава, и с гарантирания размер на лихвата чак до 2050 г., което е надеждна защита срещу икономическите колебания на пазара. Благодарение на това, че месечната вноска е предварително известна и няма да се промени за целия срок на кредита, можем дългосрочно да планираме и управляваме нашите финанси – без притеснения за евентуално повишаване на лихвения процент, което би затруднило семейния бюджет. Уникалният за българския пазар продукт ни дава сигурността, от която се нуждаем, когато планираме покупка или инвестиция в нов дом.

ПРЕДВИДИМОСТ В КОМБИНАЦИЯ С ГЪВКАВОСТ И СВОБОДА

„Супер жилищен кредит“ е с фиксирана лихва за целия срок на кредита, но отлично може да откликва и на финансовите ни потребности за повече гъвкавост във времето. Сами избираме предпочитания от нас срок на кредита, спрямо възможностите ни: 10, 15, 20, 25 или 30 години. Може да се комбинира с опция „Флекси“ за гъвкаво управление на месечните вноски – можем временно да намалим или увеличим размера им в зависимост от текущите си разходи и финансова ситуация. Също така можем да го използваме за покупка, ремонт, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит.

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ И СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ПОЩЕНСКА БАНКА

Времето е ценно. Всеки, който има нужда от жилищен кредит, следва да действа сега, защото промоционалните условия на „Супер жилищен кредит“ от Пощенска банка са валидни само до края на месец юли. От банката са се погрижили клиентите да получават професионална консултация и пълно съдействие през целия процес – от кандидатстването до отпускането и последващото обслужване на кредита – за да бъдат спокойни по време на всяка една стъпка. В отговор на нагласите на потребителите и предвид най-новите дигитални тенденции, отскоро Пощенска банка предлага и безплатна онлайн консултация за жилищен кредит през мобилнoто приложение EVA Postbank, което може да бъде изтеглено от Google Play и App Store. По този начин можем да получим цялата предварителна информация за жилищен кредит и дори да кандидатстваме за финансиране, без да е необходимо да посещаваме офис на банката.

Повече информация за „Супер жилищен кредит“ и голямото разнообразие от продукти за жилищно кредитиране, които Пощенска банка предлага, можем да научим на www.postbank.bg, в специализираните центрове за жилищно кредитиране и офисите на банката, чрез безплатна видео консултация по Skype или по телефон на кратък номер *7224.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)