Избрани Новини

Звезди огряват сцената на "Пирин Фолк“ Сандански 2020

За първи път като гост-изпълнител на сцената ще се качи певецът Николай Славеев

Володя Стоянов - Войводата, Ива и Велислава Костадинови – големите победители от миналогодишното издание на фестивала, Николай Славеев и примата на македонската музика – Румяна Попова, ще огреят сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 на 28, 29 и 30 август!  
За XXVIII-то издание на фестивала организаторите от Фен Фолк ТВ залагат на обичани и доказани имена с желанието да подарят на любимата публика неповторимо преживяване по време на трите фестивални вечери в Летен театър - Сандански.
На 28-ми август /петък/ за IV-то издание на Детски Пирин Фолк – конкурсната вечер за изпълнителско изкуство за деца между 8 и 15 години, за първи път като гост-изпълнител на сцената ще се качи фолклорният артист Николай Славеев.
На 29 август /събота/ публиката ще се наслади не само на конкурсните изпълнения за авторска македонска песен и за изпълнителско изкуство, но и ще съпреживее красотата на македонската песен заедно с Володя Стоянов - Войводата.
30 август /неделя/ е гала вечерта с участието на всички наградени. Гост-изпълнители във финалната вечер на XXVIII-то издание на „Пирин Фолк“ ще бъдат големите победители от 2019-та година – Ива и Велислава Костадинови и примата на македонската музика Румяна Попова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)