Избрани Новини

Буря прекрати контролата на ЦСКА с "Пирин" Бл

На почивката армейците водеха с 2:0

ЦСКА и Пирин (Благоевград) изиграха само едно полувреме на стадион "Българска армия", в което червените показаха отлична игра и закономерно се оттеглиха на почивка при резултат 2:0. Второто полувреме не се игра, поради лоши атмосферни условия.

Армейците излязоха на терена на стадион "Българска армия" с новата екипировка за сезон 2020/2021 година.

През първото полувреме ЦСКА тотално надигра своя съперник и видимо бе по-добрият отбор. В 18-ата минута Иван Турицов центрира остро от дясно към Али Соу и защитник на Пирин изби топката в напречната греда, като замалко да си отбележи рядко красив автогол. В 23-ата минута Енрике Рафаел нахлу мощно в наказателното поле на гостите и бе съборен от противников играч, но съдията не посочи бялата точка, въпреки че имаше всички основания за това.

Резултатът бе открит в 39-ата минута, когато отново Енрике отне топката в средата на терена и след страхотна самостоятелна акция се разписа във вратата на Пирин. Две минути по-късно Али Соу покачи на 2:0 с изстрел извън наказателното поле и рикошет в крака на Николай Бодуров, топката прехвърли вратаря на орлетата и така завърши първата част.

На почивката над стадион "Българска армия" се разрази мощна гръмотевична буря и пороен дъжд и атмосферните условия не позволиха срещата да се доиграе. Съдията прекрати мача при резултат 2:0 за ЦСКА. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)