Коя е най-обичаната храна за бързо хапване през 2020 г.? - blagoevgrad.utre.bg

Коя е най-обичаната храна за бързо хапване през 2020 г.?

31 юли 2020, 10:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    gradus.bg

Любовта към пърженото пиле, пържените картофи и бургерите расте

Хапвахте ли пържени храни по време на карантината?
Ако сте разчитали на доставка на храни по време на пандемията, не сте сами. През тези несигурни времена е нормално да се обърнете към комфорта на поръчка на храна. И има едно класическо нещо, което привлича вниманието на хората. Продажбите на пържени пилешки храни в Европа се увеличиха през тези месеци и не изглежда, че любовта към пърженото пиле, пържените картофи и бургерите ще замине скоро.
Средно продажбите намаляха през март, а през април спрямо миналия април се увеличиха с 20 до 25% при някои големи вериги. Разбира се, пандемията донесе притеснения и за потенциален недостиг на месо, като някои хранителни магазини ограничиха продажбите на му. Така че и това благоприятства хората да се обръщат към ресторанта за месни ястия като пиле, а не да купуват сурово месо от магазина. Или може би просто не можеха да устоят на тази хрупкава, сочна храна.
Ако желаете чиния с вкусна храна по време на глобална ситуация, трябва да знаете че пърженото пиле и картофките са много подходящи, съветват от foodpanda. Бързо, лесно и удобно, несъмнено тази комбинация печели приза за най-обичаната храна за бързо хранене през 2020.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета