Лека кола блъсна на заден пешеходец в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Лека кола блъсна на заден пешеходец в Благоевград

31 юли 2020, 12:14 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МБАЛ Благоевград

    Водач на лека кола се блъсна в дърво

Той е с охлузни рани в областта на слепоочието и ръката

Вчера около 07:20 часа на ул.“В. Априлов“ в Благоевград лек автомобил „Дачия“ с 42-годишен водач от Благоевград при потегляне на заден ход е блъснал 69-годишен пешеходец от града, който е транспортиран от водача на автомобила до ЦСМП-Благоевград. Констатирано е, че е пострадал с охлузни рани в областта на слепоочието и ръката. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Вчера около 15:00 часа на пътя между с.Баничан и с.Брезница лек автомобил „Опел Вектра“ с 64-годишен водач от с.Корница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл вдясно от пътя и се е блъснал в крайпътно дърво. С разкъсно-контузна рана на главата и комоцио е пострадал 63-годишен мъж от с.Корница, който е пътувал в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Вчера около 19:15 часа на ГКПП-Кулата лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 27-годишна водачка от Петрич, завивайки наляво за излизане от колона от леки автомобили, отнема предимството и блъска мотоциклет „Сузуки“ с 42-годишен водач от гр.Сандански. Мотоциклетистът е получил охлузни рани в областта на крака и ръката и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета