Броени дни отстават до началото на Джаз фестивала в Банско (снимки) - blagoevgrad.utre.bg

Броени дни отстават до началото на Джаз фестивала в Банско (снимки)

04 август 2020, 18:00 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Банско

  Останалите са със свободен достъп

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

Ограничен брой от местата пред сцената ще бъдат срещу билети

Само четири дни ни делят от началото на музикалното събитие на годината, очаквано с огромна радост и нетърпение не само от любителите на джаза, а от всички граждани, гости и приятели на Банско.
Отново, в продължение на 7 дни, на сцената на централния площад ще свирят и пеят най-добрите български джаз-музиканти. Отново ще видим и чуем гост-изпълнители от световния елит на джаза. Отново слушателите ще бъдат добре дошли в концертната зала на открито.

На 8 август /събота/ в центъра на Банско ще бъде открит XXIII-ят Международен джаз фестивал Банско.
В цел обсъждане на всички противоепидемични мерки, които трябва да бъдат предприети, през последните два дни бяха проведени срещи с организатора на фестивала д-р Емил Илиев, с Председателския съвет към Общински съвет Банско и с Консултативния съвет по въпросите на туризма в разширен състав. Състоя се и заседание на Общинския кризисен щаб. Отчете се готовността на представителите на бизнеса и общината да посрещнат гостите на града при стриктно спазване на предписанията на министъра на здравеопазването, Регионалната здравна инспекция и Общинския кризисен щаб. Създадена е организация за дезинфекциране на площадното пространство, както и осигуряване на дистанция между зрителите. Заради санитарните изисквания, зоната със седящите места ще бъде за 400 човека. Ограничен брой от местата пред сцената ще бъдат срещу билети, а останалите са със свободен достъп.

Банско ви очаква!Коментари (3)

Потребител
Стоян
Хубаво е, че организаторите на събитието ще го проведат и през тази година! Това е едно от стойностните събития в България! Адмирации и за генералните споносире на събитието - ПИБ и Виваком, благодарение на които се провежда това културно събитие за поредна година!
05 август, 15:52 ч.
Потребител
Владислав
Интригуващо събитие и програма, което се затвърждава през годините.
05 август, 14:48 ч.
Потребител
Калина
Най-накрая дойде джаз фестивала, колко време го чаках. 7 дни джаз и хубаво настроение.
05 август, 14:03 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета