Избрани Новини

Млади магьосници си дават среща в Благоевград

Днес от 18.00 часа БМЧК - Благоевград кани на "Нощно четене"

Днес от 18.00 часа до въжения мост на Алеята на здравето към парк "Бачиново" БМЧК - Благоевград кани отново на Нощно четене.

Предстоящото "Нощно четене" ще бъде малко по-различно от обикновено. То е насочено към по-малките им приятели, свързано с фантастичната поредица "Хари Потър" на Джоан К.Роулинг и ще мине под надслов "Среща на млади магьосници".
По време на срещата почитателите на най-известния малък магьосник ще могат да споделят свои тълкувания, размисли, открития и дори да дешифрират по нов начин част от невероятните истории за Хари Потър. Във вълшебното приключение за магьосници и мъгъли ще се включат тематични игри, предизвикателства и дискусии, както и ще се припомнят любими откъси от книгите. Малките приключенци ще могат да потърсят пряка връзка със света на литературната магия на индивидуално и колективно преживяното писано слово. Всъщност такава е и основната цел на инициативата - чрез нашето „Нощно четене” да се предава на всяко следващо поколение читатели очарованието от общуването с книгите.
Събитието ще се проведе в по-ранните часове на деня, съобразявайки се с възрастта на феновете.
Очакват ви днес от 18:00 ч. в началото на алеята на парк "Бачиново"/до въжения мост/.
Носете любимата си книга от поредицата!
Ще бъдат спазвани всички епидемиологични мерки!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов