Избрани Новини

Лаптоп и готварска печка търсят бабите от Габрене (видео)

Жените от пенсионерския клуб винаги се включват в благотворителни инициативи

Сдружение "Заедно можем повече" - Петрич иска да помогне на родолюбиви българки от Габрене.

"Това са нашите приятелки - жените от пенсионерския клуб в с.Габрене, община Петрич! Бабите от Габрене (както ги наричаме) винаги се включват в благотворителни инициативи, като приготвят кулинарни изкушения - домашно приготвени баници и питки, изпечени на старата печка на дърва, както и най-различни други, приготвени с любов кулинарни шедьоври...!
Днес тези жени имат проблем, защото старата им печка вече не работи и имат нужда от друга готварска печка, за да продължават да помагат, приготвяйки домашна храна за благотворителни базари и инициативи. Разговаряйки с тях се оказа, че си мечтаят и за един лаптоп за техният пенсионерски клуб!!! Те искат, когато се събират в пенсионерския клуб, с помощта на лаптопа да имат достъп до информация... (включително и до всички благотворителни кампании). Надяваме се добри хора да дарят на бабите от Габрене готварска печка и мечтаният лаптоп (не е задължително да са нови, важното е да работят). Ще се радваме, ако успеем да им помогнем и да ги зарадваме! За тях това ще бъде голяма придобивка!
Нека са ни живи и здрави, за да продължават да дават пример как човек може да помага на хора в нужда, без да има финансова възможност - важното е да има голямо сърце!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)