Избрани Новини

Бойко Кръстанов представи моноспектакъла "Всички страхотни неща“ (снимки)

Продукцията е на Народен театър "Иван Вазов“

Обичаният Бойко Кръстанов представи моноспектакъла ,,Всички страхотни неща“ от Дънкан Макмилан и Джони Донахоу на сцената на Летен театър-Благоевград.

Народен театър ,,Иван Вазов“ с моноспектакъла на Бойко Кръстанов ,,Всички страхотни неща“  от Дънкан Макмилан и Джони Донахоу плени благоевградската публика.

Mонодрамата „Всички страхотни неща“ e вече много популярна на световните сцени и  телевизионната му адаптация по HBO през 2016 г. свидетелства за това.

Главният герой, разказвачът, в който на сцената на Народния театър се превъплъщава прекрасния и обичан Бойко Кръстанов, търси себе си през различни опорни точки – обичаните и подкрепящи хора, травматичните преживявания от детството и младостта и конкретните или ритуални знаци, места и събития от протяжността на всекидневния живот.

Естествено, като във всяка добра драматургия, появата на любовта озарява и продължава списъка на „страхотните неща“, които ни държат изправени, очертават пътя ни с криволиците и отклоненията, с провалите и победите. Специално участие в драматургичния текст е отредено на музиката, на песните като феномен, който вълнуващо събира хората, носи им утеха и лекува болката им.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов