Избрани Новини

ХАХА ИМПРО Театър постави достоен финал на Летните театрални вечери

Огромен беше интересът към представените спектакли

ХАХА ИМПРО Театър с предствлението "ХаХаХа ИмПрО в.…." постави края на емоционалната и вълнуваща театрална седмицав първото издание на Летните театрални вечери в Благоевград.

В импровизационния театър участват Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Живко Джуранов, Васил Бовянски, Константин Лунгов, Александър Митрев.

Импро (от импровизация) е театрална форма, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента, като за това актьорите използват предложения, взети от публиката.

Импро е уникално с това, че ако гледате едно представление, то това е … Можете да бъдете сигурни, че никога няма да видите второ такова шоу, изиграно точно по същия начин. Импро е различно всеки път.

Импро е спонтанно, енергийно и забавно. Но като всички велики неща, ще трябва да се убедите в това от първа ръка, и едва след като го видите, ще можете да му се наслaдите напълно.

Благоевград обича театъра и огромният интерес към събитията, усмивките, емоциите на публиката и бурните аплодисменти свидетелстват за това.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов