Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев провери строително-ремонтните дейности в Банско - blagoevgrad.utre.bg

Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев провери строително-ремонтните дейности в Банско

02 септември 2020, 15:34 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

  Проектите са на стойност над 4 млн.лв,

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Средствата са отпуснати от правителството на Бойко Борисов с решения на МС

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев провери на място развитието на строително-ремонтните дейности в Банско заедно с кметския екпи на общината. Проектите са на стойност над 4 млн.лв, като средствата са отпуснати от правителството на Бойко Борисов с решения на Министерския съвет и по проекти от Държавен фонд „Земеделие”.
„Съвсем скоро жителите и гостите на града ни ще могат да видят новоизградената детска градина “Слънце” и обновените участъци на улиците „Найден Геров“, „България“, „Цар Симеон“ и „Патриарх Ефтимий”. Вече са поставени и нови тротоари и бордюри”, коментира народният представител.
Александър Мацурев припомни, че благодарение на отпуснатите средства от правителството се реконструират и рехабилитарат съществуващото езеро в Градския парк и двора на Професионална лесотехническа гимназия “Никола Вапцаров”, предстои стартиране на строителни дейности и на ул.„Глазне“ между кръстовищата с ул.„Пирин“ до ул.„Патриарх Ефтимий“.
„Работата на всички строителни обекти продължава, а целта остава те да бъдат готови в сроковете, които са поети”, каза след инспекцията Ал.Мацурев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета