Гласът на Радио Благоевград Пламен Николов се пенсионира - blagoevgrad.utre.bg

Гласът на Радио Благоевград Пламен Николов се пенсионира

08 септември 2020, 14:29 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Радио Благоевград

Започнал журналистическата си кариера като говорител в радиото през 1989 година

След 31 години в ефира на Радио Благоевград, колегата Пламен Николов, един от най-разпознаваемите гласове в Радиото приключи активната си кариера и излезе в пенсия, информират от медията.
Започнал журналистическата си кариера като говорител в Радио Благоевград през 1989 година, Пламен Николов води редица предавания, като обзорното предаване „Днес+“, „Утро с Радио Благоевград“ и развлекателни предавания. През последните години той е един от най-разпознаваемите и обичани гласове на новините на Радио Благоевград.
В 14:00 часа след последната му емисия новини екипът на медията изпрати колегата си с аплодисменти и с пожелания за здраве, заслужена почивка и дълголетие.
Честито пенсиониране, Пламка!Коментари (3)

Потребител
Мая
Превърна сев пенсионерско радио!И музикато една и съща - пенсионерска!!!
11 септември, 20:37 ч.
Потребител
Васил
Честито на Пламен! Другите, най-вече директорката, ще си останат до жълто в гащите! Е я Донка Найденова, Росинка Проданова и Юлия караджова, все бивши партийни серетарки на БКП, още дърдорат по радиото! нЕЗАМЕНИМИТЕ! пА ПОСЛЕ ЗАЩО БЯГАТ МЛАДИТЕ НАВЪН! щОТО бкп-ТО НЕ ПУСКА МЕДИИТЕ, НЕ ПУСКА НИЩО!Не пуска кокъла!!!
08 септември, 14:49 ч.
Потребител
Нина
Тая година богат урожай на пенсионери в Радио Благоевград! Спортният Иван Близнаков, Митко Джаджаров, Румен Танев и Люси Божинова,най-паче директорката Елисавета Каменичка! Честито на всички! Време е за младите да поработят!
08 септември, 14:46 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета