Официално откриха обновените сгради на РУ- и РСПБЗН-Разлог - blagoevgrad.utre.bg

Официално откриха обновените сгради на РУ- и РСПБЗН-Разлог

10 септември 2020, 15:28 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

С реализирането на проекта е подобрена работната среда на служителите

Реализирането на проекта е отличен атестат на съвместната работа на районното полицейско управление и пожарната служба с местната общинска администрация, заяви в обръщението си зам.министър Стефан Балабанов. Той благодари на кмета на Разлог за доброто партньорство в името на общата цел – подобряване средата за сигурност на населението в общината и пожела здраве и успешна работа на колегите.

На официална церемония днес, в присъствието на гл.комисар Николай Николов – директор на ГДПБЗН, ст.комисар Дойчин Дойчинов – директор на ОДМВР-Благоевград, кмета на Разлог инж.Красимир Герчев и д-р Мария Копанарова – председател на Общинския съвет в Разлог, бяха открити реновираните  сгради на РУ-Разлог и РСПБЗН-Разлог.

 Проектът “Повишаване на енергийната ефективност на административни сгради на РУ - Разлог и РСПБЗН – Разлог“ се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Региони в растеж“ 2014 – 2020г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

С реализирането на проекта е подобрена работната среда на служителите, които се грижат за опазването на обществения ред и пожарната безопаснос, осигурен е достъп до сградите за хора в неравностойно положение. Повишена е енергийната ефективност, изпълнени са строително-монтажни работи, включващи цялостно топлинно изолиране на външните стени, покрив и под, извършена е подмяна на прозорци и врати.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета