Избрани Новини

Латино ритми и романтика вплете Мина Сучева в "Само мен" (видео)

Новата песен на MINNA feat. Krasi Djunov бе представена в Благоевград

Талантливото, усмихнато, „врящо и кипящо“ от енергия и вдъхновение благоевградско момиче MINNA - Мина Сучева представя нова песен с чисто нова дуетна половинка – популярният  харизматичен и симпатичен мачо Красимир Джунов, информира БНР.
Този четвъртък Мина и Краси представиха премиерно пред благоевградска публика музикалния си проект, озаглавен „Само мен“ – песен с лятно латино настроение, а в допълнение и цветно, романтично видео.
Емоционално заредени, с приповдигнато настроение и широки усмивки Мина и Краси споделиха със слушателите на Радио Благоевград част от детайлите по работата към „Само мен“.
Красимир Джунов е популярен на публиката с участието си в различни риалити формати, а с песента „Само мен“ дебютира и на музикалната сцена.
„Това е моята първа музикална изява. Участвал съм в клипове само като модел. За мен това е нещо ново. Никога не съм предполагал, че мога да имам изява на музикална сцена. Бях притеснен“, откровен е Краси.
„Доста репетирахме. Дори и по време на записите, които продължиха 5 часа“, казва с усмивка Мина.
Продължение на успешната колаборация между Мина Сучева и Краси Джунов можем да очакваме и в бъдеще. „Времето ще покаже“, допълва дуетната двойка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов