Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев дари над 100 л дезинфектанти на училищата и детските градини в Банско - blagoevgrad.utre.bg

Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев дари над 100 л дезинфектанти на училищата и детските градини в Банско

15 септември 2020, 17:09 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Повод за дарението е стартът на новата учебна година

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Банско Александър Мацурев дари над 100 литра дезинфектанти на училищата и детските градини в община Банско. Повод за дарението е стартът на новата учебна година.
„Децата ни се връщат в класните стаи за пръв път от месец март. Поради епидемичната обстановка реших, че за всяко детско и учебно заведение в общината ще е най-полезно да имат повече дезинфектанти, така необходими в настоящата ситуация”, каза народният представител.
Александър Мацурев сподели още, че след срещата с директорите е уверен, че навсякъде в общината учителите  са запознати с мерките срещу COVID-19 и са готови за първия учебен ден.
„Благодаря на всички преподаватели за професионализма и всеотдайното отношение към учениците по време на извънредното положение. Нека учебна година да е успешна. Бъдете здрави!”, пожела Александър Мацрев на всички.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета