Избрани Новини

"ТЯ в Сандански“ представя активните жени на Сандански

Срещата е от 18:30 ч. в Епископската базилика

Социалният формат „ТЯ в Сандански“ представя активните жени на Сандански и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, успехите, които са постигнали и препятствията, с които са се сблъсквали и преодоляли.

Четвъртото издание на „ТЯ в Сандански“ за 2020 г. ще се проведе днес от 18:30 ч. в Епископската базилика - Сандански.

На него ще ви срещнат с две млади, креативни, инициативни и борбени, и наистина невероятни жени, с които се гордея и искат повече хора от града и страната да научат за техния непримирим дух и вдъхновяващия им опит:

- Юлиана Попдимитрова е завършила Публична администрация в ЮЗУ, но вместо това я познават като артист в Театъра на огъня и сенките „Fireter“ и лидер на проекти за местна промяна и/или активен доброволец (има номинация за доброволец през 2018 и 2019 г. на Министерството на младежта и спорта, а за втората номинация получи награда плакет за доброволец на годината).
- Евгения Евтимова е завършила Лесотехническия университет в София и по образование е мебелен дизайнер. Занимавала се е професионално с интериорен и мебелен дизайн в България и Франция. От това лято е съсобственичка на първото мобилно кафене със Zero Waste (нулев отпадък) насоченост в Сандански – МОКА Coffee & Cakes .

Събитието се организира на доброволчески принцип от Емилия Маринова и екип на Балканския  младежки фестивал в партньорство и с домакинството на Община Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов