Кристина Димитрова отново е председател на журито на "Пей сърце” - blagoevgrad.utre.bg

Кристина Димитрова отново е председател на журито на "Пей сърце”

19 септември 2020, 11:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    НЧ "Братство 1869" - Кюстендил

    Откриването е от 17:00 ч.

Целта на феста е съхраняване и популяризиране на шлагерната и старата градска песен

В парка пред читалище „Братство 1869” в Кюстендил днес за четиринадесета поредна година ще бъде даден стартът на Международния фестивал на шлагерната и старата градска песен „Пей сърце”.
Фестивалът се организира от читалище „Братство 1869” и Община Кюстендил под патронажа на кмета Петър Паунов. Съорганизатор е читалище „Пробуда 1961”.
Целта му е съхраняване и популяризиране на шлагерната и старата градска песен, възраждането й за нов живот и приобщаване на младите хора към нейната лиричност и красота.
Фестивалът се утвърди като форум, който дава поле за изява на състави и изпълнители от цялата страна и чужбина, които представят богатството на шлагерната и стара градска песен.
Тази година участници от чужбина не се допускат.
Музикалното събитие ще протече при спазване на всички противоепидемични изисквания на Министерство на здравеопазването.
Тази година фестивалът ще се проведе на 19 и 20 септември на открита сцена в парка пред читалище „Братство 1869” . Участниците ще бъдат оценявани от жури в състав: председател - известната българска поп певица Кристина Димитрова и членове Бони Милчева, Димитър Цветков, Никола Янев-Чоли, Жана Райнова и Димитър Неделчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета