Избрани Новини

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски: Ще работя Овчарци да се превърне в атрактивно място за туристи

Зная с какво мога да допринеса за развитието на моето родно място и община, заяви Говедарски

Дадох си сметка, че съм работил за много общини в цяла България, но не и за моята. Имам опит, имам желание да работя и зная с какво мога да допринеса за развитието на моето родно място и община. Това заяви по време на среща с жителите на сапаревобанското село Овчарци кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски.
По време на срещата жителите на населеното място поставиха пред Говедарски различни казуси и въпроси, които стоят за решаване. „Част от нещата, които съм забелязал като проблеми, мога да ги отремонтирам и сам“, заяви младият мъж, който е превърнал художествената обработка на дърво в своя професия. Атрактивните дървени фигури на различни животни, ръчно изработени от Говедарски с моторна резачка, красят кътчета из цялата страна.
По време на срещата се чуха и полезни идеи как може да се развие населеното място така, че да бъде привлекателно за минаващия към Сапарева баня туристопоток. „Имам идея и визия как да превърнем Овчарци в атрактивно място за преминаващите туристи. С труда си и с това, което съм почерпил като идеи от различни общини в страната, мога да бъда полезен, за да го развием заедно. Туризмът отваря много други ниши, които могат да се превърнат в средство за препитание на овчарченци“, посочи Говедарски. Той обясни, че ще изработи атрактивна табела от дърво за входа на селото и ще отремонтира счупените и захабени дървени съоръжения по пътеката към Овчарченския водопад Горица.
„Познавам Васил от години – той е един от най-кадърните и трудолюбиви хора не само в Овчарци, но и в цялата община. Категоричен съм, че е най-подходящият кандидат за кмет, който ще работи с хъс и отдаденост“, заяви координаторът на местната структура и кмет на община Сапарева баня Калин Гелев.
Гелев призова присъстващите да гласуват на частичните избори за кмет на 27 септември и да подкрепят един млад и доказал се човек, какъвто е Васил Говедарски.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)