Избрани Новини

Продължават приемните на общинските съветници и депутатите от ГЕРБ в Благоевград

Хората могат да поставят свои въпроси и неразрешени казуси

Общинските съветници и народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област продължават и през този месец приемните си дни с жителите на 14-те общини в областта.
Всяка сряда от 12:00 часа до 13:00 часа жителите на община Благоевград могат да поставят свои въпроси и неразрешени казуси пред общинските съветници от ГЕРБ в областния град. Приемните ще се провеждат в офиса на партията на бул. "Св.св. Кирил и Методий" №9.
Народният представител и областен административен секретар на партията Даниела Савеклиева ще има приемен ден всеки понеделник от 11.30 ч. до 13.30 ч. в областния офис на пл."Христо Ботев” №2 /при пощата/.
На 28 септември /понеделник/от 18.00 часа жителите на община Сандански ще могат да поставят своите проблеми пред народния представител Георги Динев. Срещата ще се проведе в офиса на ГЕРБ на ул. „Малешевска” 7.
Общинските събетници и ръководството на ГЕРБ в Гоце Делчев организира приемен ден всеки понеделник от 16.00 ч. , в офиса на партията на ул. "Христо Ботев” 17
В Кресна общинските съветници ще имат приемна за жителите на общината на 29 септември /вторник/ от 18.00 часа в офиса на ГЕРБ ул.„Олимпия” №1.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов