Бившият кмет на Банско Икономов остава в Общинския съвет като независим - blagoevgrad.utre.bg

Бившият кмет на Банско Икономов остава в Общинския съвет като независим

30 септември 2020, 20:29 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

Дискутира се ползването на минерална вода от сондажите в Добринище

Общинските съветници проведоха поредното си закрито заседание съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, но то беше излъчвано на живо в социалните мрежи.
Съветниците приеха предложената от кмета на община Банско Иван Кадев нова Наредба за преместваемите обекти, другите елементи на градското обзавеждане, рекламните, информационните и монументално-декоративните елементи на територията на общината. В нея коректно се уреждат зоните за поставяне на обектите по наредбата и се въвеждат нови срокове за разрешителните.
Ползването на минерална вода от сондажите в Добринище предизвика оживени дискусии. Съветниците избраха временна 5-членна комисия, която да извърши проверка за правомерното ползване на термална вода.
В началото на заседанието Общинският съвет беше уведомен, в съответствие с Правилника за организацията и дейността му, за регистрирането на група съветници от ПП ГЕРБ. В нейния състав влизат пет съветника под председателството на Костадин Загорчин.
Общинският съветник Георги Икономов заяви, че остава в ОбС Банско като независим.Коментари (1)

Потребител
Данчо
Икономов направи много за Банско! По негово време започна и домакинството на Световната купа по ски и сноуборд именно в Банско!
01 октомври, 15:26 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета