Избрани Новини

За денонощието: 3 ПТП-та с петима пострадали в Благоевградско

Камион се блъсна в ограда, сетне в лека кола

На територията на област Благоевград през денонощието станаха следните ПТП:

- На 8.10. около 10:40 часа на път II-19 в района на разклона за с.Буково товарен автомобил „Дачия Логан Ван“ с 35-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с метеорологичните условия скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение, блъснал се в товарен автомобил „Рено Мастер“ с 24-годишен водач от гр.Гоце Делчев, след което се  завъртял и се блъснал в лек автомобил „Дачия Логан“ с 22-годишен водач от Благоевград. В резултат на инцидента, с фрактура на лявата ключица и лявата китка, пострадал водачът на товарния автомобил „Дачия Логан Ван“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

- На 8.10.2020 г. около 10:40 часа на ПП 1 Е-79 между Кресна и Симитли лек автомобил „Тойота Корола“ с 29-годишен водач от Кресна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой се удря в крайпътна еластична ограда, завърта се, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 71-годишен благоевградчанин. При инцидента са пострадали две жени на 67 години, пътуващи в лекия автомобил „Фиат“, едната с фрактура на долната челюст, а другата с фрактура на три ребра и водачът на лекия автомобил „Фиат“, който е с фрактура на пръст на ръката и охлузни рани по лицето.

- На 8.10.2020 г. около 20:00 часа на бул.„Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград е станало ПТП, при което 10-годишно момиче от града, изскачайки внезапно на платното за движение, се удря в предната лява част на лек автомобил „Ваз“ с 49-годишен водач от Благоевград, в резултат на което е пострадало с комоцио и без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов