Избрани Новини

Благотворителен турнир по вдигане на тежести от лег ще се състои в Благоевград

Той е в помощ на Петър Станоев-Пепи

След като се запознаха с историята на Петър Станоев, група млади хора, негови съграждани, обединиха усилия и започнаха инициативи в помощ на Пепи и неговото семейство за събиране на необходимите средства, за да проходи отново.
Това, което са подготвили, ще бъде интересно, забавно и в същото време ще е в голяма помощ на Пепи. Това обаче не би могло да стане без вашата помощ. Затова отправят покана към всеки от вас, за да се повеселите и да помогнете заедно.
На 31.10. от 11.00 часа в Благоевград, зала „Скаптопара“, ще се състои турнир по вдигане на тежести от лежанка. Желаещите ще мерят сили в 2 категории: до 80 кг и над 80 кг. Ще има награди и изненади за участниците.
Турнирът е изцяло с благотворителна цел, като събраните средства от участниците и зрителите ще се предоставят на Петър Станоев с надеждата да му помогнат да се доближи до мечтата си - да проходи отново.
Благодарение на Община Благоевград и многобройните партньори, които се включиха в каузата, е подготвена шоу програма, томбола и много изненади за зрителите, а за доброто настроение ще се погрижат Игор Дамянов и DJ Slavy.
Желаещите да премерят сили на лежанката могат да се записват на телефон 0889691903.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов