Избрани Новини

МГЕРБ - Петрич: "Да превърнем сивото в красиво“ – нашата обща кауза!

Почистват и изрисуват стари електрически табла

МГЕРБ - Петрич обяви своята нова инициатива и канят съгражданите си да се присъединят, защото общите усилия водят винаги до високи резултати.

"Навършват се 95 години от избухването на необявената война или т.нар. „Петрички инцидент“ – събитие, което оставя диря на особена гордост за всички нас – петричани, както и 100 години от обявяването на Петрич за окръжен град. В чест на тези значими годишнини искаме да поставим началото на една от най-мащабните ни кампании под надслов „Да превърнем сивото в красиво“, която да промени положително облика на нашия град, като започнем с освежаване на стари електрически табла, а след това ги преобразим с идея и цветове!

Вече се радваме на подкрепата, която ни дават сдружение „Бъдеще за Марикостиново“, сдружение „Млад планинар“, Ротаракт – Петрич, сдружение „Русалии“, училища, ОДК - Петрич! Знаем, че ще бъдем повече и очакваме включването на още организации! Покани са изпратени и до всички училища.

„Да превърнем сивото в красиво“ и да го пазим заедно – една кампания за красив Петрич!

Всички, които ще се трудим, най-учтиво Ви молим: Не лепете рекламни материали върху вече почистените и изрисувани електрически табла!" - призовават инциаторите от МГЕРБ - Петрич.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов