Без сватби и кръщенета и в Гоце Делчев - blagoevgrad.utre.bg

Без сватби и кръщенета и в Гоце Делчев

20 октомври 2020, 13:17 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    pixabay.com

Забранява се излизането на непълнолетни лица от 21.00 до 6.30 ч.

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в община Гоце Делчев и област Благоевград, увеличения брой на жителите на общината, диагностицирани с коронавирусна инфекция, запълнения капацитет на отделенията в МБАЛ „Иван Скендеров“ с пациенти с коронавирус COVID-19, предвид препоръките на Областния оперативен щаб и с цел опазване на здравето и живота на гражданите кметът на Общината Владимир Москов нареди на територията на община Гоце Делчев за срок от 14 дни, считано от 00.00 ч. на 21.10.2020 г. да се преустанови провеждането на групови празненства на закрито (в т.ч. сватби, годежи, кръщенета и други).
Сключването на граждански браковеда се осъществява в присъствието на съответното длъжностно лице по гражданско състояние, встъпващите в брак, техните свидетели, фотограф и гости в залата до 10 души, при спазване на физическа дистанция от 1.5 м, както и всички противоепидемични мерки.
Забранява се излизането на непълнолетни лица за времето от 21.00 ч. до 06.30 ч. без основателна причина – посещение на личен лекар, лечебно заведение, аптека и магазин за хранителни стоки.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета