Избрани Новини

Онлайн конференция Канада - България ще обсъжда сътрудничеството между двете държави

Конференцията ще се проведе днес от 16:00-18:00 часа

С цел активизиране и задълбочаване на доброто сътрудничество между България и Канада, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Canada Bulgaria Business Network (CBBN) организират онлайн конференция на тема “Canada and Bulgaria: Trade and Investment Opportunities.“ Конференцията ще бъде открита от Йона Мартин, сенатор в канадския Сенат и председател на Групата за приятелство с България и от Драгомир Стойнев, председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове и член на Комитета за групата за приятелство България-Канада.

Конференцията ще се проведе на 22 октомври от 16:00-18:00 часа. Акцент ще бъде СЕТА, както и бизнес климата в двете страни. Ще бъдат анализирани възможностите, които представя за българските предприятия Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между ЕС и Канада (СЕТА), чрез което отпадат 99% от търговските мита на стоки за Канада от ЕС.

Желаещите да вземат участие в предстоящия уебинар „Canada and Bulgaria: Trade and Investment Opportunities!” могат да се регистрират тук: https://forms.gle/4YLTWpWcos55mDvR6

Работният език е английски. След регистрация ще получите адрес и код за достъп до семинара.

Събитието е част от инициативите на Експортния Хъб: https://www.exporthub.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%…/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов