Избрани Новини

Облачно ще е времето днес, но ще е топло

Максималните температури ще са предимно между 29° и 34°

През деня на повече места в Западна и Централна България ще се развие купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Вечерта явленията ще обхванат североизточните райони. По-голяма вероятност за локални интензивни извалявания и градушки има в Рило-Родопската област. Максималните температури ще са предимно между 29° и 34°, малко по-високи в Югоизточна България.

Над планините главно в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждона облачност. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевична дейност, на повече места и по-интензивни в Рило-Родопската област. Ще духа умерен северозападен, по най-високите части на Рила и Пирин - югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра - около 18°.

Над Черноморието през деня ще бъде слънчево и горещо. До обяд ще духа слаб западен, след пладне – умерен източен вятър. През нощта срещу четвъртък ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов