Избрани Новини

С благотворителен турнир подкрепят малката Микаела Миткова

Обединяват се Община Благоевград и група млади ентусиасти

Община Благоевград заедно с група млади хора организира благотворителен турнир по вдигане на тежести от лежанка. Инициативата, обединила общинското ръководство, младежи и много добри хора, ще се проведе днес от 11 часа в зала “Скаптопара”.
Микаела страда от ДЦП и епилепсия и се нуждае от стартова сума в размер на 6 000 лв., за да започне своята рехабилитация в клиника в Турция. Тя и семейството й ще се нуждаят от помощта на всички ни може би още дълго време. Нека да започнем оттук – да помогнем на Микаела, като й дадем шанс за добър и достоен живот! Това, което сме подготвили, ще бъде интересно, забавно и в същото време ще е в голяма помощ на Микаела. Това обаче не би могло да стане без Вашата помощ. Затова отправяме покана към всеки от Вас, за да се повеселим и да помогнем заедно!
Днес от 11.00 часа в Благоевград, зала „Скаптопара“ ще се състои турнир по вдигане на тежести от лежанка. Желаещите ще мерят сили в 2 категории: до 80 кг и над 80 кг. Ще има награди и изненади за участниците. Турнирът е изцяло с благотворителна цел, като събраните средства от участниците и зрителите ще се предоставят на Микаела с надеждата да й помогнем! Благодарение на многобройните партньори, които се включиха в каузата, е подготвено шоу програма, томбола и много изненади за зрителите, а за доброто настроение ще се погрижат  Игор Дамянов и DJ Slavy.

Желаещите да премерят сили на лежанката могат да се записват на телефон 0889691903.
Билети на касата на “Информационен център” и на място.
Цена на билета 5 лева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов