Избрани Новини

Депутатът Александър Мацурев и младежи от ГЕРБ изпратиха в София един камион капачки

От старта на националната кампания са рециклирани над 400 000 кг пластмаса

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев заедно с представители на младежката структура на партията натовариха един камион капачки, които потеглиха за София и ще бъдат доставени на пункта за събиране на площад „Александър Батенберг”. Така за втора поредна година те се включиха в кампанията „Капачки за бъдеще“.  Благородната кампания сега е насочена към събиране на средства за закупуване на детски линейки.
Преди година младежите на ГЕРБ монтираха в центъра на Банско голямо сърце от метал, изработено със собствени средства, в което жители и гости на града събират капачки в подкрепа на националната благотворителна кампания „Капачки за бъдеще”.
„Сърцето на Банско отново е пълно. Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат в тази благородна инициатива, като събират капачки. От старта на националната кампания са рециклирани над 400 000 кг пластмаса, а със средствата е закупена апаратура за 36 болници в 36 града. Апаратура, която вече е спасила животи на стотици бебета”, коментира Александър Мацурев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)