Избрани Новини

МБАЛ "Югозападна" /Сандански - Петрич/ призовава за помощ медици

Призивът е към всички медицински лица от общините Кресна, Струмяни, Сандански и Петрич

Екипът на МБАЛ “Югозападна болница” се обръща с призив към всички медицински специалисти, които вече не упражняват професията или работят в доболничната помощ и образователните звена, да се включат в овладяването на ситуацията, която е изключително трудна и напрегната за болницата. Обръщението е към всички медицински лица от общините Кресна, Струмяни, Сандански и Петрич, които обслужва Югозападната болница.
Ковид 19 наложи да се реорганизира работата в болницата, така че да бъде посрещнат адекватно потокът от пациенти, нуждаещи се от хоспитализация заради усложнената клинична картина.
Работещите в отделенията медицински екипи увеличиха значително своите дежурства, за да гарантират оздравяването на хоспитализираните пациенти.
Всяко медицинско лице-лекар, фелдшер, медицинска сестра могат да окажат подкрепа на своите колеги от болничната помощ, като се включат в този момент срещу възмездяване на труда им.
В тази ситуация всеки медицински специалист е крайно необходим със своите компетенции, опит и знания с цел запазване живота на хората.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)