Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това! - blagoevgrad.utre.bg

Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!

08 ноември 2020, 10:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ОбСНВ Благоевград

    Акцията е до 12.12.20

Стартира отново кампания за събиране на дълготрайни пакетирани храни за семейства в нужда

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) Благоевград съвместно с Православния информационен център в Благоевград стартира отново кампания за събиране на дълготрайни пакетирани храни за семейства в нужда.
Акцията е под мотото "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!" и е за периода от 5.11. до 12.12.2020 г. Могат да се даряват пакетирани сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади - като коледна изненада, и др. Продуктите се събират в Православния информационен център, ул."Тракия" 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал Грамада.
Продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими. Надяваме се заедно и тази година да успеем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда.
Информация за кампанията може да получите на: 073/830711 - ОбСНВ Благоевград и на 073/833337 - Православен информационен център.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета