Избрани Новини

Конкурсът "Мис Македонско девойче“ 2020 ще се проведе онлайн

Това ще е 15-ото издание на престижния конкурс

„Мис Македонско девойче“ 2020 да бъде проведен в онлайн пространството. Такова решение взеха организаторите на конкурса от Националната женска организация на ВМРО. Това се налага във връзка с усложняващата обстановка и повишения риск от дифузно заразяване с COVID-19 в страната.
Това ще е 15-ото издание на престижния конкурс, организиран от дамите от ВМРО. Целта му е да популярна естествената красота на българките.
С цел максимална прозрачност, обективност и безпристрастност бяха разработени правила на провеждането му в онлайн среда.
И тази година конкурсът „Мис Македонско девойче“ ще се проведе под патронажа д-р Султанка Петрова. Петрова е заместник-министър на труда и социалната политика и председател на НЖО на ВМРО.
Целта на конкурса „Мис Македонско девойче“ е да се покаже и популяризира естествената красота на българката. Да се насърчат младите към съхраняване на българските традиции, идентичност и култура за идните поколения.
Датите за провеждане на онлайн конкурса „Мис Македонско девойче 2020“ ще бъдат оповестени допълнително до края на месеца. Тогава ще бъде обявена и електронна поща за изпращане на клиповете и снимките на участничките.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов