Избрани Новини

141 са новозаразените с коронавирус в Кюстендилска област

През вчерашния ден са починали двама души

За изминалото денонощие 141 са новозаразените лица с коронавирусна инфекция в Кюстендилска област. По общини положителните случаи са: Кюстендил – 66, Дупница – 55, Кочериново – 7, Рила – 6, Бобов дол – 3, в Сапарева баня и Трекляно има по два нови случая.
18 към днешна дата са пациентите в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. Един от тях е интубиран и в критично състояние, на кислородна терапия са 15 души.
В Ковид отделението на МБАЛ "Св.Иван Рилски 2003" – Дупница са настанени за лечение 26 души. Четирима от тях са в сравнително стабилно общо състояние, всички останали са в тежко.
Пациентите в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил към днешна дата са 61. Един пациент е интубиран и в критично състояние, седем други са в тежко, останалите пациенти са в средно тежко и сравнително стабилно общо състояние.
През вчерашния ден има починали двама души – жена на 61 години от община Кюстендил и 80-годишен мъж от община Бобов дол, който е имал придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)