Задържаха трима за наркотици в Благоевградско - blagoevgrad.utre.bg

Задържаха трима за наркотици в Благоевградско

13 ноември 2020, 17:13 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МВР

За случаите са уведомени компетентните прокуратури

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

Вчера в с.Кулата, община Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е проверена къща, обитавана от 41-годишен от Сандански, в която е намерена и иззета около 43,20 грама полусуха тревиста маса, реагираща положително на канабис.

В следобедните часове на деня в Сандански от полицейски служители на РУ-Сандански е извършено претърсване и изземване в жилище, обитавано от 26-годишен от града, като на различни места в дома са намерени и иззети около 10 грама хероин, около 2,30 грама канабис и електронна везна.

На същата дата в Благоевград полицейски служители на 02 РУ-Благоевград са проверили жилище в града, обитавано от 36-годишен благоевградчанин, като е намерена и иззета около 0,3 грама зелена, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета