Избрани Новини

В Благоевград започва образователната кампания "Еко Училище“

Екологичното образование е приоритет на Еко Партнърс

Еко Партнърс България АД и Община Благоевград провеждат съвместна образователна кампания „Еко Училище“.

Чрез видео уроци учениците и децата в последните групи на детските градини ще получат знания за отпадъците. Защо и как да се изхвърлят разделно отпадъците от опаковки, какво се случва с отпадъците, след като бъдат събрани разделно и в какво могат да се превърнат те, след като бъдат рециклирани са въпросите, на които децата ще получат отговори от видео уроците на Еко Партнърс.

Община Благоевград разпространява до всички училища и детски градини в града образователните видео уроци на Еко Партнърс, като така участва активно в изграждането на едно по-осъзнато и отговорно към околната среда младо гражданско общество. Видео уроците са с включени субтитри, така че да бъдат достъпни и за деца с увреден слух.

Екологичното образование е приоритет на Еко Партнърс. Всяка година организацията провежда образователни кампании в общините, в които работи. Организацията все повече залага на алтернативни методи за предаване на знания и мотивиране на населението за опазване на околната среда. Вижте други актуални дейности на Еко Партнърс в техния сайт www.ecopartners.bg и тяхната фейсбук страница.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов