Избрани Новини

CAD услуги от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД – дългогодишен опит и прецизност при изпълнението

"Стремим се да предоставим най- доброто обслужване в максимално кратки срокове. Всеки клиент и проект за нас е ново вълнуващо предизвикателство." Това споделя Цветомир Ценов, собственик и управител на "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД - гр. Мездра. Бързоразвиващата се фирма предлага на своите клиенти богат набор от CAD услуги, подплътени с дългогодишен опит и портфолио, както и с прецизност при изпълнението.


"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД проектира самостоятелно технологични проекти в областта на транспортното машиностроене и уредостроене, както и разработване машинно-конструктивна документация за изделия, които ще бъдат част от инвестиционния проект за строежи V и VI категория.

Ролята на “КАДДИЗАЙНЕР” ЕООД е да помага на своите клиенти с необходимата конструкторска документация при осъществяване на идеите. Със своите услуги, компанията подпомага развитието на научните изследвания и допринася за техническите решения.

Цветомир Ценов, който е високо квалифициран и познаващ 3D моделирането, се съгласи да разкаже повече за дейността на “КАДДИЗАЙНЕР” ЕООД и развитието на CAD услугите.

Г-н Ценов, разкажете ни малко повече за вашия бизнес?
Преди повече от 7 години започнах да се занимавам с CAD  услуги. Впоследствие тази година открих собствена фирма, в която предлагам богат набор от CAD услуги. CAD услугите са онлайн, като може и на място да посетя клиента, ако се намира в рамките на България.

Каква технология използвате и от какви браншове са основните ви клиенти?

Работя с програмите SolidWorks, AutoCAD, Advance Steel, KeyShot и други, които спомагат работния процес. Всяка година излизат нови и нови версии на програмите и съм гъвкав към всеки клиент при избора на версия. Браншовете, с които работя, са производители на машини, както и частни лица. Да, повече работя с производители. До този момент голяма част от реализираните ни проекти са в чужбина, но не пренебрегвам и българските клиенти.

Кои са най-големите предизвикателства пред CAD услугите и индустриалния дизайн? Става ли по-отворен българският индустриален предприемач към използването им? Вашето лично мнение.
Предизвикателствата пред CAD услугите и индустриалния дизайн са в това да спечелиш проект и да накараш клиента да ти се довери. Да, българският предприемач е отворен към използването им. Наскоро спечелих проект с българска фирма, следователно проекта е реализиран в кратки срокове и в бъдеще ще работим отново заедно. Радвам се, че доверието към нашата дейност се увеличава.

Разкажете ни за проекта, с който се гордеете най-много и защо?
Да, има проекти, с които се гордея много. Мога да дам за пример проект на канадска компания, произвеждаща панели под високо налягане пара, които се използват за стени на халета, сгради. В този проект приложих необходимите изчисления, като проектът е близо 70000 детайла. Имаше специфични елементи на проектиране. Това е наистина голям проект, като с този клиент все още работим заедно.

Какви са Вашите бъдещи планове за развитието на "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД ?

Моите бъдещи планове за развитието на „КАДДИЗАЙНЕР“ ЕООД са ясни - повече работа и повече реализирани проекти. Стремим се да предоставим най- доброто обслужване в максимално кратки срокове. Всеки клиент и проект за нас е ново вълнуващо предизвикателство.
 
 
"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД предлага:


– Реализиране на Ваша идея или образец в 3D модел и 2D документация.
– Създаване на необходимата конструкторска документация.
– Конвертиране на чертежи от хартиен носител и електронен носител в електронен вид и оформяне в чертежи.
– Създаване на 3D модели и визуализации по чертеж, скица или детайл.
– Проектиране и разработване на метални изделия/листов материал.
– Проектиране и разработване на производствени линии/системи в Машиностроенето.
– Технически чертежи.
– Рендер изображения на 3D модел.
– Запис на файловете във формат, удовлетворяващ клиента.

Повече за дейността на КАДДИЗАЙНЕР“ ЕООД може да откриете на официалния сайт на фирмата ТУК



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов