Избрани Новини

Отлага се тазвечерното представление на "Портретът на Дориан Грей”

Спектакълът се превърна в топ събитие

Представлението "Портретът на Дориан Грей", планирано за днес, се отменя. Можете да презаверите своите билети за премиерата на спектакъла "Панаир на суетата" на 26-ти ноември или да ви възстановят заплатената сума на касата на театъра.

Спектакълът по романа на Оскар Уайлд категорично се превърна в топ събитие за Благоевград и региона. 
Един магически портрет започва да старее, докато младежът, нарисуван на него, запазва красотата и очарованието си. Но каква е цената на вечната младост? Заслужава ли си да спечелиш целия свят, ако погубиш душата си?
Блестящата игра на Севар Иванов доказа правилния избор още миналата година, когато той пребори над 70 кандидата в кастинг за ролята, а неговият партньор Калин Врачански в ролята на Лорд Хенри плени сърцата на публиката.   
„Портретът на Дориан Грей“ е спектакъл за култа към младостта и красотата, за нарцисизма като болест на духа, за тънката линия между изкуството и живота, за хедонизма като начин на съществуване и за това какво се случва с душата, скрита зад външното съвършенство. Спектакъл - амалгама между театър и литература, съчетаващ епохата на Оскар Уайлд и космополитното живеене тук и сега, търсещ съвременния ключ към едно от най-великите произведения на литературната класика.
Проектът се реализира с подкрепата на Община Благоевград  и Община Гоце Делчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов