Банско завоюва три отличия от Световните ски награди 2020 - blagoevgrad.utre.bg

Банско завоюва три отличия от Световните ски награди 2020

20 ноември 2020, 15:30 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    banskoski.com

    Онлайн състезанието включва над 200 курорта от 5 континента

За 8-ма поредна година Банско е най-добрият ски курорт в България

Три престижни отличия от общо четири за България бяха присъдени на Банско!

За 8-ма поредна година Банско е най-добрият ски курорт в България според най-високата  инстанция в туристическата индустрия - Световните ски награди. Малкото градче в Пирин планина се класира за пореден път сред най-добрите ски дестинации на планетата. Онлайн състезанието включваше над 200 курорта от 5 континента.
В такива тежки времена това е много важно признание, защото хората искат да бъдат сигурни, че ще почиват и спортуват на най-доброто място.

Над 2,4 милиона клиенти и професионалисти от над 140 държави гласуваха на сайта на Worldskiawards.com, което прави това проучване най-голямото в бранша.

Две други отличия от Световните ски награди идват в Банско: Най-добрият ски хотел в България отново е бляскавият Kempinski Grand Arena Банско. Най-доброто ски шале в България 2020 е Snomads Diana-Ross, което също се намира в Банско!
За шести път най-добрият Бутиков ски хотел в България е "Алпин" в Боровец.

"Дори в такива тежки времена за туризма работим много усилено, за да поддържаме високо качество. Най-голямото предизвикателство за нас е да предоставим възможно най-добрата услуга дори по време на кризата с COVID. Мисля, че тази година хората осъзнаха важността да спортуват на чист въздух сред природата, защото това укрепва имунната система. През предстоящия зимен сезон 2020-2021 в Банско ще работим в пълно съответствие с най-високите хигиенни стандарти и изисквания на властите. Очакваме с нетърпение да срещнем всички наши приятели в ски зоната този зима", каза маркетинг директорът Иван Обрейков.Коментари (3)

Потребител
Деси
Неслучайно Банско е номер 1 за ски у нас и тези награди го доказват!
24 ноември, 15:05 ч.
Потребител
Kass
Не се учудвам, Банско си е топ
20 ноември, 16:09 ч.
Потребител
Мариела
Банско се доказа през годините, че освен отлични условия за практикуване на зимни спортове, предлага и добра атмосфера и атрактивни събития, с които пали интереса на хората да го посетят! Браво!
20 ноември, 15:56 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета