Спипаха трима с дрога в Благоевградско - blagoevgrad.utre.bg

Спипаха трима с дрога в Благоевградско

20 ноември 2020, 16:27 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МВР

За случаите са уведомени компетентните прокуратури

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която на 19.11.2020 г. в Петрич  е задържан 27-годишен петричанин, в когото е намерена и иззета ръчно направена цигара, съдържаща около 0,45 грама канабис. В хода на работата по случая е проверено жилище в града, обитавано от нег, в което са открити гриндер с около 3,34 грама канабис в него и около 0,84 грама канабис в джоб на дреха.

Около 11:30 часа на същата дата в гр.Гоце Делчев полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са проверили 16-годишен младеж от града, като е намерена и иззета около 0,11 грама марихуана.

В следобедните часове на деня на ул.„Бр. Копанарови“ в Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 20-годишен водач от Добринище. В него е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 0,4 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета