Избрани Новини

Спипаха трима с дрога в Благоевградско

За случаите са уведомени компетентните прокуратури

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която на 19.11.2020 г. в Петрич  е задържан 27-годишен петричанин, в когото е намерена и иззета ръчно направена цигара, съдържаща около 0,45 грама канабис. В хода на работата по случая е проверено жилище в града, обитавано от нег, в което са открити гриндер с около 3,34 грама канабис в него и около 0,84 грама канабис в джоб на дреха.

Около 11:30 часа на същата дата в гр.Гоце Делчев полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са проверили 16-годишен младеж от града, като е намерена и иззета около 0,11 грама марихуана.

В следобедните часове на деня на ул.„Бр. Копанарови“ в Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 20-годишен водач от Добринище. В него е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 0,4 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов