Избрани Новини

Д-р Венета Петкова, личен лекар от община Петрич, има нужда от помощ

От месен юни се бори с меланом

В ситуацията, случваща се в момента в целия свят, лекарите са хората, които са на първа линия още от самото началото на епидемията! Те са едни от най-големите герои на 2020 година! Един от тези герои има нужда от нашата помощ!
Д-р Венета Петкова е личен лекар от община Петрич и от месен юни се бори с меланом. След изчерпване на възможностите за лечение в България, нейният шанс е лечение в Турция, но средствата, които ще са необходими, са непосилни за нея и семейството й!
За начало са необходими 10 000 евро за диагностични изследвания, чрез които ще се назначи лечението занапред, което ще е приблизително към 60-70 000 лева.

Венета е на 62 години, майка и баба. От дълги години се грижи за своите пациенти в Петрич, село Самуилово, Габрене и Яворница. Специалност детски болести. Председател е на Асоциация за лица с умствени затруднения, която е създала Център за деца със затруднения.
За лечение на пациентите използва и алтернативни методи, хомеопатия хомотоксикология, трансформаторно дишане, семейни констелации, хюман дизайн и др.

Нека отворим сърцата си и й помогнем да се пребори с болестта!

Може да помогнете по следните начини:

- Превод по банкова сметка в Пощенска банка: BG49BPBI81704603675835
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: Венета Петрова Петкова

- Да продадете благотворително своя вещ в групата:
https://www.facebook.com/groups/230361168143141



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов