Избрани Новини

Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев провери пълната реконструкция на ул."Глазне” в Банско

Обновява се изцяло и битовата канализация

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев и заместник-кметът на община Банско Стойчо Баненски провериха как върви пълната реконструкция на ул.„Глазне” в Банско. Там освен подмяна на настилката и поставянето на нови тротоари със средства от Държавен фонд „Земеделие“ се обновява изцяло и битовата канализация по проект от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите.
С финансовата подкрепа на Държавен фонд “ Земеделие” се рехабилитират още три улици в общината. Отпуснатата сума по Програма за развитие на селските райони е 1,8 млн.лева и 340 000 лева от ПУДООС.
Ремонтните дейности на ул.„България” и ул.„Цар Симеон” в Банско са на финала, а напълно готова е ул.„Георги Темелков” в Добринище.
„Уверени сме, че скоро ще приключи и реконструкцията на ул.„Глазне”. Там ремонтът също навлиза във финален етап. Благодарение на отпуснатите средства от правителството на Бойко Борисов обновената инфраструктура ще бъде в полза на жителите и гостите на града ни. Поздравления за експресната работа на фирмата-строител и за контрола, който се налага от ръководството на община Банско”, коментира Александър Мацурев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов