Избрани Новини

53 са новите случаи на Ковид-19 в Кюстендилска област

Жена на 69 г. и мъж на 51 г. от община Дупница са починали

Взетите и изпратени за изследване проби през вчерашния ден в Кюстендилска област са общо 121. Новите положителни случаи с Ковид-19 за изминалото денонощие в областта са 53, съобщават от Областния кризисен щаб. В община Кюстендил новозаразените лица с коронавирусна инфекция са 35, в община Дупница – 13, в Кочериново – 3, а в Невестинска община са двама души.
Към този час 75 лица са хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил. Интубирани и в критично състояние са трима души, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.
Настанени за лечение в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница са 24 души. На кислород и в по-тежко състояние са 12 лица, останалите пациенти са в средно тежко състояние. В рамките на деня ще бъдат изписани няколко души, които са в задоволително състояние.
32-ма са пациентите, хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски 2003“ - Дупница към този час. Една част от тях са в по-тежко състояние, останалите са в средно тежко.
Жена на 69 г. и мъж на 51 г. от община Дупница са починали през изминалото денонощие. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)