Избрани Новини

Гергана Тодорова от Симитли представи първата си книга "За какаото и кадифето“

Това е книга със стихове, есета и философски размисли

Сред избрани почитатели на литературата и приятели, Гергана Тодорова, с чаша вино и аромат на какао, представи своята първа книга. Под акомпанимента на пиано в изпълнение на известния български композитор Минко Ламбов, артистите Симеон Владов и Жанет Миовска заредиха залата с „кадифена“ енергия на част от стиховете и есетата на авторката.

Гергана Тодорова е родена през 1968 година в Симитли. По професия е икономист, магистър „Счетоводство и контрол” на УНСС с факултетни специалности „Управление на фирма” и "Педагогика”. 22 години е собственик и мениджър на Консултантска къща „Ивана” – компания със специализиран предмет на дейност счетоводни, счетоводно-данъчни и данъчно–правни консултации. Творческата й натура търси нови предизвикателства, които я обогатяват личностно и духовно. Завършва бакалавърска програма „Психология” към НБУ, театрален курс към НАТФИЗ при проф.Димитрина Гюрова, специализира „Български народни танци” към ХТМУ, участва в обществено-полезни събития и семинари.

„За Какаото и Кадифето” е книга със стихове, есета и философски размисли върху четирите компонента на личностния интегритет – Хармония на Духа, Море от Съзнание и Подсъзнание, Какаов Аромат на Тялото и Кадифено Сърце. Цялостният поглед и житейската опитност на авторката са фокусът за споделената цветна палитра от чувства, мисли и преживявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)