Избрани Новини

Конкурс търси “Любими места на картата на България”

За участие в конкурса може да подадете неограничен брой авторски снимки

Обявиха националния конкурс “Любими места на картата на България”, който обединява ГИС технологиите и фотографията с мисията да покаже красива България на интерактивна карта.

Целта на конкурса е да предостави възможност на всеки да покаже и популяризира любимите си места в България, като сподели свои авторски снимки, свързани с различи видове забележителности, включително:

Културни
Природни
Археологически
Исторически
Нематериално наследство
Други
Конкурсът предоставя възможност безплатно да популяризирате своята туристическа дейност пред широка аудитория от цялата страна.

На финала с всички фотографии ще бъде създадена интерактивна ГИС карта с най-любимите и впечатляващи кътчета на страната. Карта, която ще позволи на всеки желаещ само с няколко клика да разгледа виртуално красива България, заснета през обективите на голямата палитра от участници в конкурса.

За участие в конкурса може да подадете неограничен брой авторски снимки, с размер по-малък от 10 МB всяка чрез формата на този линк: https://survey123.arcgis.com/share/b537c4ed1c78458183367a2d1bd2fab3..
Краен срок: 4 декември 2020 г.
Награди: Авторите на три от всички фотографии ще спечелят ваучери за фотокурс от Фотопавилион. Големият победител печели и ваучер на стойност 300 лв. от Фотопавилион.
Конкурсът се организира в партньорство с National Geographic България и Фотопавилион.

С пълните условия може да се запознаете на страницата на конкурса: https://bit.ly/2Jc85BO



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов